Online Vitaliteitstraject

Als vitaliteitscoach bied ik online vitaliteitstrajecten aan waarbij jij het uitgangspunt en het middelpunt bent. Jij staat centraal, samen met je persoonlijke omstandigheden. Je staat niet los van je omgeving. Ik geloof dat je vitaler kunt worden omdat ik jou en je omgeving betrek in de intake en de interventies die we samen doorlopen. Het traject duurt gemiddeld vier maanden en is gericht op een permanente (vitale) leefstijlverandering en gedragsverandering.

Met een goede internetverbinding zullen de gesprekken plaatsvinden via ZOOM. Heb je tussendoor vragen, dan kan je deze stellen via Whatsapp of email.

Intake

We starten met een intakegesprek. Voor een goede voorbereiding van dit gesprek vraag ik je om een intakeformulier in te vullen, inclusief een voedingsdagboek van één week.

Dit stuur je naar mij toe zodat wij dit kunnen doornemen voor het intakegesprek.

Het intakegesprek zal circa 1,5 uur duren. In dit gesprek achterhalen we jouw doel en hulpvraag (wat wil jij eruit halen, wat wil je bereiken). Tevens vraag ik door om de oorzaken van je hulpvraag te concretiseren.

Behandelplan

Met de uitkomsten van het gesprek, het intakeformulier en voedingsdagboek stel ik een behandelplan op. Dit plan neem je door en bespreken we tijdens het eerste coachingsgesprek.

Coachingsgesprek

Tijdens het eerste coachingsgesprek (1 uur) nemen we het plan door, inclusief eventuele aanvullingen. Het traject beslaat vier maanden en het behandelplan vormt de kapstok.

Elke twee tot drie weken vindt een online coachgesprek (0,5 uur) plaats en krijg je concrete opdrachten / interventies om stap voor stap je doel te halen.

Interventies
We zullen met de volgende interventies aan de slag gaan: Voeding, Beweging, Stress en Geluk (positieve emoties).

Afhankelijk van je hulpvraag krijgt het ene onderwerp meer aandacht dan het andere.

Per onderwerp hanteer ik  de volgende aandachtspunten:

  • Voeding: voedingsfrequentie, voedingsvariatie en mogelijk portiecontrole
  • Beweging: gericht op de bouwstenen kracht, flexibiliteit en controle
  • Stress: nieuwe ervaringen creëren, voedingsinterventies en beweging via ontspannings- en flexibiliteitsoefeningen.
  • Geluk: vergroten van het ervaren van positieve emoties. Dit zal effect hebben op je mentale en fysieke gezondheid

Duurzame vitaliteit

In de loop van het traject ga je aan de slag met je eigen vitaliteitsplan. Dit plan zal gericht zijn op de borging van je resultaten na dit traject. Je brengt je eigen valkuilen in kaart en krijgt handvatten om je hier tegen te wapenen. Het doel is een blijvende leefstijlverandering.

Kostenoverzicht

  • Eerste kennismakingsgesprek: gratis
  • Intakegesprek (1,5 uur): € 150
  • Eerste coachgesprek, inclusief behandelplan (1 uur): € 100
  • Vervolgconsulten (coachgesprekken) (0,5 uur): € 70

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Het eerste gesprek is gratis. In dit gesprek bespreken we samen wat de beste manieren zijn om je doelen te behalen.